dimarts, 23 de març del 2010

Les primeres 100.000 visites

No hi ha dubte que l’Espeleobloc es consolida com una de les pàgines més visitades de les dedicades a l’espeleologia en la web, i que això sigui en el nostre idioma i per la lliure i desinteressada aportació d’uns espeleòlegs entusiastes, no deixa de tenir el seu mèrit.

Des dels seus inicis la freqüència diària s’ha anat mantenint, fins i tot quan en circumstàncies difícils pel seu administrador principal, semblava que caldria aturar la publicació alguns dies, aleshores altres amics s’han posat a la tasca garantint-ne la continuïtat. Lluís, Paco, sou formidables!

Avui ja portem més de 105.000 visites amb una mitjana diària superior a les 175 (amb un màxim de 260) i més de 1.200 articles. Poc a poc altres pàgines ens han enllaçat com a referents destacats, gràcies companys.

Us presento alguns gràfics recents, extrets del comptador extern que ens fa el seguiment, per tal que copseu la dinàmica que anem tenint:







Aprofito l’ocasió per agrair-vos, a tots vosaltres lectors, la fidelitat, les aportacions i els suggeriments que ens feu dia a dia, que ens esperonen a donar-hi continuïtat a l’Espeleobloc... que cada cop es menys el nostre bloc per anar-se convertint en el vostre bloc!

4 comentaris:

  1. Moltes felicitats per la bona evolució del vostre blog. Crec que feu una gran tasca en la difusió de la espeleologia amb la constant publicació de nous continguts.
    Per moltes primeres 100.000 visites!!!!

    ResponElimina
  2. Complimenti dall'Italia, avanti così!
    Un saluto cordiale da Scintilena!

    ResponElimina
  3. Complimenti! Avanti così! Saluti dagli speleologi italiani!

    ResponElimina
  4. Sens dubte sou el gran referent. Som molts que cada dia us visitem i mai ens decebeu.
    Moltes gracies.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.